Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Egy eddig nem látott 1993-as videófelvétel Tóth Gabiról

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi ekkor még csak öt esztendős volt, de már szerepelt, és egészen otthonosan mozgott a szerepében.

Tóth Gabi egy nagyon különleges korszakban volt gyerek. A 80-as évek végén látta meg a napvilágot, így a 90-es esztendők számára is több mint meghatározóak lehettek, számos olyan dologgal, ami már nem divat.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Remek volt a 90-es években gyereknek lenni, mert minden nap egy kalandnak ígérkezett. Rengeteg új dolog történt napi szinten, és az internet sem vette el a figyelmünket, okostelefonok sem léteztek, ahogyan Instagram, Facebook és TikTok sem.

Akkoriban a gyerekek sokkal többet játszottak odakint, és másképpen is élték meg a gyerekkort. Nyilván a jelenlegi kornak is vannak számos előnyei, ám mindig különös érzés fog el bennünket, ha a 90-es évekre gondolunk.

Gabi is imádja a retrót, az akkori korszak varázsát, amire tisztán emlékezhet. A 35. születésnapját ünneplő énekesnő azért is szerencsés, mert számos felvétel készült róla gyerekkorából, amiket megmutathat a kislányának.

Ezúttal 1993-ba utazhatunk vissza vele az időben, amikor mindössze 5 esztendős volt. Tisztán felismerhető, hogy Gabi van a videóban, akinek a produkcióját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.