Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Ekkora tömeg várta Tóth Gabit, nehéz szavakkal leírnia, mit érez most (fotók)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2022. június 26. - 02:04

Tóth Gabi minden szempontból megtalálta az útját, és ez boldoggá teszi, még akkor is, ha a közösségi médiában sokan fejezik ki gyűlöletüket iránta.

A való életben azonban minden más, csak jó benyomásai vannak, és az az embertömeg, is beszédes, amit a koncertjein látni. Nemrég Erdélybe utazott, hogy több helyszínen is fellépjen, de olyasvalamit tapasztalt, ami minden képzeletet felülmúl.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

Gabi rendkívül hálás, boldog, kiegyensúlyozott és olyan érzések vannak benne, amiket nehezen tudna szavakkal leírni. Ezek azok a pillanatok, melyek abszolúte megerősítik abban, hogy jó, amit csinál, és folytatnia kell.

“Szeretni jöttem, erre születtem, szívből írni mesét” – írta a posztjában Gabi, mellékelve pár remek fotót magáról, a hatalmas közönségéről, akik már nagyon várták őt, és ezért több mint hálás nekik.

Potyogtak Majoros Hajni könnyei, megható sorok Majka gyönyörű feleségétől

„Nehéz szavakkal leírni azt az energiát és szeretetet ami tegnap bejárta a marosvásárhelyi Várkertet” – folytatta az érzelmes bejegyzését, a fotók pedig önmagukért beszélnek, rengetegen voltak rá kíváncsiak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.