Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,08 Ft
Euró
378,28 Ft
Font
441,15 Ft
Bitcoin
41,491 $

Tóth Dávidnak nem tetszett, ahogyan Hegyes Berci barátnője viselkedett

Tóth Dávid eleinte még sajnálta Hegyes Berci barátnőjét az egyik feladat kapcsán, majd ez tovaszállt belőle, amikor hallotta, hogyan ordibál a táncossal az Ázsia Expresszben.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Túl vagyunk egy olyan nagy drámán, miután Zozo és Brúnó már nincsenek versenyben az Ázsia Expresszben. Nem éppen úgy alakult a játékuk, mint azt érdemelték volna, csak a balszerencse szólt közbe, semmi több, mert a teljesítményük top volt.

Tóth Dávid és Kucsera Gábor biztosította elsőként a helyét a döntőben, majd Hegyes Berciék, akik nem keveset veszekedtek a nap folyamán. Sőt, nagyon úgy tűnt, elengedték a dolgot, annyira nem volt meg közöttük az összhang. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Sokat szenvedtek, ami nyilván a nézőknek is feltűnt, miközben Fanni ismét sok kritikát kapott a stílusa miatt. Berci egy messze nyugodtabb karakter, nem irányít, és abban hisz, hogy mindent meg lehet beszélni.

Rossz volt nézni és hallani, ami kettejük között zajlott, Fanni abban a helyzetben nem volt igazán támogató. A nyomás is óriási volt rajtuk, és közben egyre inkább a versenyen kívül kezdték el érezni magukat.

Dávid hallottak és látottak alapján azt mondta, belegondolt, milyen nehéz lehet ez a feladat Fanninak, hiszen nem kis súlyt kell cipelnie. Ez egészen addig tartott, amíg el nem kezdett ordítani Bercivel, szerinte az ilyen magatartás nemigazán viszi előre az adott párost.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.