Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Cristiano Ronaldo még a vizes palackot is stílusosan rúgja arrébb (videó)

Cristiano Ronaldo nemcsak a labdával bánik jól, hanem a vizes palackkal is, amit a pálya szélén bizonyított.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A portugál csillag láthatóan jól érzi magát a bőrében, nagyon bejött neki a szaúdi váltás. Egyrészt mindig jó idő fogadja, nem mint Manchesterben, ahol ehhez képest csak ritkábban láthatta a Napot és rengeteg eső esett. Ugyanakkor az Old Traffordon vált igazi profivá és legendává, amiért örökké hálás lehet.

Másrészt annyi pénzt keres a szaúdi szerződésével, mint égen a csillag. Nincs más dolga, mint pályára lépni és gólokat lőnie, de valószínűleg a tulajdonosi kör sem számított arra, hogy ilyen siker lesz Ronaldo szerződtetése. Legutóbb a Szaúdi Királyi Kupában talált be, és az első gólja egyenesen parádés volt. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Közel 40 évesen is számítanak rá a válogatottban, ahol szintén eredményes. Odahaza boldog család fogadja, sok gyereket nevel a kedvesével, aki hozzá hasonlóan igen látványos formában van. Nagyban motiválhatja az, hogy Cristiano gyakorlatilag fitneszmodellnek is mondhatja magát ezzel a külsővel.

A lazasága sem kopott meg, és pontosan tudja, mikor veszi a kamera. Most épp egy vizes palackot tett arrébb egy látványosabb mozdulattal, amit egészen közelről rögzítettek. Természetesen arra is fordít időt, hogy közös fotókat készítsenek vele, mert ez is a munkája része, még ha furcsán is hangzik.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.