Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Megtisztították Jákob Zoltán lelkét a negatív energiáktól (videó)

Jákob Zoltánnak egészen különleges élményekben volt része Balin, ahol többek között megtisztították a lelkét a negatív energiáktól.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltánnak nagy lelke és szíve van, amit már számtalanszor bizonyított. Az elmúlt hetekben több millió forint értékben ajándékozott termékeket a követői között, akik több mint hálásak voltak ezért. Nagyon örültek az extra ajándékoknak, többek iPhone-t vittek háza, mások kávéfőzőt, porszívót, és így tovább.

Tehát Zoltán nemcsak a fiatalokra gondolt, hanem azokra is, akik rendszeresen takarítanak, és nagyobb hasznát veszik ezeknek az eszközöknek, mint bármi másnak. Biztosan lesznek még ilyen akciói a magyar milliárdos üzletembernek, aki a saját boltjában az egyik vásárlója helyett fizetett, amit nagyon élvezett. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A jövőben is tervez hasonlót, míg az elmúlt napokban a világ másik felén járt, ahol szintén találkozott magyarokkal. Bali nagyon közkedvelt lett, a magyar emberek körében is, és természetesen Zoltán nem aprózta el a szállását, luxusvillát bérelt magának.

Később kiderült, hogy milyen okból ült repülőre, miután elérte az 1 milliós követőszámot a TikTokon. Ezzel pedig idehaza nem könnyű versenyezni, és ha így folytatja tovább, biztosak lehetünk abban, hogy a 2 millió is meglesz, mert Zoltán egyre csak gyártja és gyártja az érdekes tartalmakat.

Balin is nagyon jól érezte magát, minden a helyére került, és tartott egy kis bulit. Ugyan egyedül utazott el, így sem unatkozott. Mindig talál programokat, és már számtalanszor utazott szólóban, annak is megvan a maga szépsége. „Kókuszvízzel fürdetve tisztít a balinéz gyógyító. Remélem, sikerült megtisztítania a lelkem a negatív energiáktól” – írta a posztjában Zoli.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.