Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Újabb részletek láttak napvilágot a soroksári késelésről

A két férfi kamionsofőrként dolgozott, s épp pihenőidejüket töltötték, amikor vitatkozni kezdtek. Ez dulakodásig fajult, majd egyikük kést rántott.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán hajnalban Budapest XXIII. kerületében összeszólalkozott egy 44 éves kazah férfi és egy 48 éves ukrán férfi, s a dulakodás ideje alatt előbbi megkéselte az áldozatot, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette a helyszínen.

Az elkövetőt rövidesen elfogták. Az RTL Híradó beszámolója szerint mindketten kamionsofőrként dolgoztak, s épp egy nemzetközi fuvarozócég telephelyén, a Nagykőrösi úton található egyik épületben tartózkodtak, pihenőidejüket töltötték. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Majd a rendőrség arról kapott bejelentést, hogy két férfi összeverekedett, egyikük pedig vérzik. A támadó többször megszúrta az áldozatot, s bár a mentők gyorsan kiérkeztek a helyszínre, nem tudták megmenteni a férfit, életét vesztette.

„Egy 44 éves kazah állampolgárságú férfi dulakodást és szóváltást követően többször megsebesített késsel egy 48 éves ukrán állampolgárságú férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette” – erősítette meg Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője.

Elmondása szerint a rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt, előállítása, elszámoltatása folyamatban van. A férfit emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.