Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,93 Ft
Bitcoin
16,621 $

Florentino Perez ismét ügyködik, Toni Kroos konkurenciát kaphat?

A német Toni Kroos (j) és az angol Bukayo Saka a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjének Anglia-Németország mérkõzésén a londoni Wembley stadionban 2021. június 29-én. MTI/EPA/REUTERS/Matt Childs
not image

Borbély Fanni

2022. január 17. - 06:15

Könnyen meglehet, hogy Florentino Perez egy olyan üzletet fog tető alá hozni, ami veszélyeztetheti Kroos pozícióját.

Florentino Perez üzletelni akar Mino Raiola ügynökkel, és tervei szerint rövidesen megkezdi a tárgyalásokat a futballügynökkel, miután Raiola felépül sürgősségi műtéte után. Mindenki tudja, hogy a Real Madrid mindenáron meg akarja szerezni Erling Haaland szolgálatait, ám az El Nacional értesülései szerint egy másik játékost is szemmel tartanak.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

A játékos pedig Ryan Gravenberch, akit már egy ideje figyel a Real Madrid, ugyanis úgy vélik, tökéletesen illene a csapatba, és jó hatással lenne a klubra is, ugyanis még csak 19 éves, ám ennek ellenére olyan rutinnal lép a pályára, mint a nagyok, és hihetetlen potenciál rejlik benne.

A játékos jelenleg az egyik kulcsjátékosa az Ajax Amsterdamnak, és már bebizonyította, hogy milyen tehetséggel áldotta meg a sors, hiszen volt lehetősége a Bajnokok Ligájában is kamatoztatni páratlan tehetségét. Kifejezetten nagy szerepe volt abban, hogy csapata sorra zsebelte be a győzelmeket a csoportkörben, ezzel pedig a döntőbe jutás nagy esélyesévé vált a csapat.

A játékos a holland válogatottal is szerepel a nemzetközi színtéren, s bár szerződése klubjával 2023-ban fog lejárni, nem tervez hosszabbítani, inkább még a nyáron átigazolna máshová. A játékosért 35 millió eurót kellene letennie az asztalra a Real Madridnak, a klub pedig egészen komolyan fontolgatja, hogy megteszi érte az ajánlatot, hiszen már Raiola is közölte, hogy tökéletes állomás lenne az ifjú játékos számára a klub.

Azonban ha érkezése megvalósul, azzal Toni Kroos járna a legrosszabbul, ezzel ugyanis egy olyan konkurenciát kapna, aki könnyedén kiszoríthatná jelenlegi pozíciójából. S bár Kroos nemrég nyilatkozott, és közölte, hogy ő már csak a visszavonuláson gondolkodik, Gravenberch érkezése mindent megváltoztathat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.