Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

A Barcelona egyelőre hallgat kapusa, Ter Stegen állapotáról

Egyelőre keveset tudni arról, mi történhetett a Barcelona sztárkapusával, aki jelenleg fájdalmaktól szenved.

Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jelenleg a válogatott mérkőzések miatt szünetelnek a bajnokságok, legalábbis azok legnagyobb része. Spanyolországban sem rendeznek LaLiga meccseket, viszont van most ennél nagyobb bajuk is a Barca szurkolóinak.

Nemrég ugyanis kiderült, hogy Ter Stegen ismét nincs jól, aki korábban hosszú időn át nem volt elérhető egy súlyos sérülés miatt. Jelenleg sok a kérdőjel a kapus körül, de azt már tudni, hogy hátfájdalmai vannak. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Nagelsmann, a német válogatott szövetségi kapitánya beszélt arról, hogy Ter Stegen akut hátfájdalmakra panaszkodott. Emiatt szombaton visszarepül Barcelonába, ahol újabb vizsgálatok várnak rá.

A katalánok sem adtak ki részletes információkat arról, mi történhetett, mi lehet az akut hátfájdalom oka. A szövetségi kapitány most abban bízik, hogy a játékos hamarosan újra fitt lesz és visszatérhet a pályára – írja Fabrizio Romano.

A Real Madridnál is van miért aggódni, ugyanis most V. Junior fogott padlót, ami miatt az orvosi vizsgálatok után el kellett hagynia a brazil válogatott edzőtáborát. Madridban is megvizsgálják, de az argentinok ellen biztosan nem lehet ott a pályán.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.