Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Ezekkel a gólokkal nullázta le ellenfelét a Chelsea (videó)

A Chelsea még csak esélyt sem adott arra a West Ham Unitednek, hogy levegőt vegyen, 5-0 lett a vége.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén több nagyobb arányú győzelem is született a futball világában. Messi például öt gólpasszt osztott ki egyetlen mérkőzés alatt, addig Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát. Az Újpest sem panaszkodhatott, 7-0-val küldték haza ellenfelüket, a Diósgyőrt a NB1-ben, amivel megőrizték élvonalbeli tagságukat.

Az Arsenal szintén magabiztosan nyert, nem sokkal később pedig Haaland mesternégyessel üzent vissza a londoniaknak. Ugyan Szoboszlai megint csak a kispadon kapott helyet, nyert a Liverpool, és igyekeznek tartani a lépést a sok pontvesztés után, amik lehetséges, hogy a bajnoki címbe fognak kerülni. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A Chelsea régóta nincs harcban a Premier League-ért, viszont legutóbb valamelyest kárpótolták a szurkolókat, ugyanis Pochettino csapata 5-0-ra győzte le a West Ham Unitedet, akik edzőváltás előtt állnak, miután megszületett a döntés Moyes elküldéséről, aki korábban a Manchester United edzője is lehetett. Palmer, Gallagher, Madueke és Jackson voltak a gólszerzők a Chelsea meccsén, és most valóban boldogok lehettek.