Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

A Ferencváros edzője a szurkolóknak kedveskedett a DVSC kiütése után

Sztankovics rendszeresen üzen a Ferencváros szurkolóinak, akik nélkül biztosan nem lennének ilyen dominánsak.

...svg content...Fotó: A szurkolók ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros szurkolói is topszinten vannak, akárcsak a Fradi. Nincs náluk nagyobb és hangosabb tábor, így a legendás csapat futballistái még az idegenbeli mérkőzéseken is nagy támogatást kaphatnak tőlük, ami pluszt jelent.

Az sem kérdés, hogy a Ferencváros meccsein vannak a legtöbben, és az Üllői úton mindig óriási a hangulat. Ez a Debrecen elleni rangadón sem volt másképp, ami kiütéssel ért véget, a DVSC még csak pontot sem szerzett. Még az is belefért, hogy Varga Barnabás kihagyott egy hatalmas ziccert, viszont a büntetőnél már nem hibázott, amit Lisztes Krisztián szeretett volna rúgni. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

„A teljes mérkőzés nagyon tetszett. A debreceniek az első félidőben sokat futottak. A második félidőben már sokkal jobban domináltunk – játékban és fizikálisan is. Megnyertük a bajnokságot három héttel ezelőtt, ennek ellenére nem állunk le, minden meccsünket meg akarjuk nyerni.” – osztotta meg gondolatait Sztankovics a Ferencváros mérkőzése után.

Sztankovics büszke a szurkolókra

Ugyanakkor vár még egy nagy feladat a Ferencvárosra, miután kupadöntőt játszik a Pakssal, ami akár meglepetést is hozhat. „Vár ránk még egy nagyon komoly feladat, a kupadöntő, a célunk, hogy elhódítsuk a trófeát. Olyan hozzáállásra van szükség az összes találkozónkon, mint amilyet ma is mutattunk. Ha valaki a Fradi mezét viseli, így kell futballoznia.” – idézte a Fradi edzőjét a fradi.hu.

Természetesen Abena is szóba került, aki duplázott, és egyértelműen az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a Debrecen ellen, akik sokszor nem tudtak mit kezdeni vele a pályán. „Abena nem véletlenül szerzett két gólt. A védőink előrehúzódásai mögött nagyon komoly munka van. Ha a védőnk előremegy, hisz benne, hogy betalálhat, és neki kétszer is sikerült. Bátornak kell lenni, és támadni a labdát, ez a kulcs.”

„Ma szenzációsan játszottunk, büszke vagyok a csapatomra. A csapategységünkről csak a legjobbakat tudom elmondani. Köszönet jár az egész klubnak, a szakmai stábnak és a szurkolóknak. A drukkereink lenyűgözőek, mindig mellettünk állnak, a legnehezebb helyzetekben is támogatnak bennünket”