Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Vinicius Jr. megint megsérült, nem lehet ott az argentinok elleni meccsen

Vinicius Jr. újabb sérülést szenvedett, ami miatt nem lehet ott az Argentína elleni mérkőzésen Brazília színeiben.

Fotó: EPA/Antonio Lacerda
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid foghatja a fejét, mert Vinicius Jr. ismét megsérült, noha csak nemrég tért vissza egy hosszabb kihagyást követően. Igaz, a vártnál hamarabb jelentkezett játékra, de most megint baj van.

Ancelotti, a Madrid edzője a világ legjobb játékosának tartja a brazilt, akinek mindig pályán kellene lennie. Jelenleg a brazil válogatottat sem tudja segíteni, miután azonnal távoznia kellett az edzőtáborból. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Ennek az oka egy izomsérülés, amit az orvosi vizsgálatok erősítettek meg. Fabrizio Romano azt írja, a történtek miatt a Real sztárja még péntek este visszautazott Madridba, hogy a spanyol csapat orvosai is megvizsgálják.

Egyelőre úgy tűnik, ez az izomsérülés kevésbé súlyos, mint a legutóbbi, de egyelőre nem tudni, mikor játszhat újra. Ami biztos, hogy a Brazília-Argentína mérkőzést biztosan ki kell hagynia, nem léphet pályára.

A Real Madrid ádáz harcot vív a LaLigában a Girona ellen, akik vezetik a bajnokságot, de a Barcelona is képes lehet visszakapaszkodni. Emiatt is kulcsfontosságú V. Junior játéka, miközben a csapat továbbra sem tudta pótolni a szaúdi ligába szerződött aranylabdás Benzemát.

Halálos áldozatai is vannak a Seychelle-szigeteken pusztító áradásoknak

Az Indiai-óceán térségében fekvő, mindössze százezer lakosú, 115 szigetből álló Seychelle-szigetek a turisták kedvelt célpontja. A Mahé-szigetet azonban robbanás rázta meg, és áradások pusztítottak.