Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (j) játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Brighton mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. március 31-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik óriási népszerűségnek örvend, és nemcsak Magyarországon rajonganak érte. Egyrészt egy kiváló játékosról beszélünk, aki világszinten ismert, és továbbra is fontos láncszeme a Liverpoolnak. Az angol bajnokság egyik legjobb csapatában játszhat, és ezzel együtt egy laza, tisztelettudó, divatos srácról beszélünk.

Szintén beszédes, hogy már a 20-as évei elején megkapta arra a lehetőséget, hogy övé legyen a magyar válogatott kapitányi karszalagja, amit büszkén visel. Dominik szereti a divatot, a szép órákat, a luxusautókat, ugyanakkor sosem kérkedik ezzel, és nem szórja a pénzt, kiváló nevelést kapott odahaza. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Számára a legfontosabb a munkájában az, hogy tudatosan és keményen készüljön, mert mindig játszani akar. A következő szezontól már nem Klopp lesz az edzője, ami számára is nagy váltást fog jelenteni, bár nem kétséges, az új tréner is látni fogja benne azt a potenciált, amiért az angolok több mint 70 millió eurót fizettek érte tavaly nyáron.

Dominik többek között a Telekom arcává vált az elmúlt időszakban, és az Európa-bajnokságig újabb nagy bejelentések várhatóak. Az egyik már meg is érkezett, ugyanis a Liverpool már most, május legelején bemutatta a legújabb hazai mezét, ami egy különleges tervezés. Többek között azt is láthatjuk, milyen jól áll az új mez a magyar válogatott csapatkapitányán.

Napokon belül újabb nagy rangadó vár a Liverpoolra, ugyanis a Tottenham ellen játszanak hazai pályán. Az elmúlt időszakban sok pontot veszítettek a bajnokságban, akárcsak a Spurs, így egyik fél számára sem fér bele a vereség, ahogyan a döntetlen sem. Szoboszlaiék ezelőtt a West Ham United vendégei voltak, ami 2-2-es döntetlennel ért véget.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.