Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Erik ten Hag tisztázta, mit gondol Antony pörgetős közjátékáról

Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
not image

Borbély Fanni

2022. október 28. - 12:41

A játékos rendesen megosztotta a nézőket és a szurkolókat, miután a pályán bemutatott egy két teljes fordulatos pörgetést a labdával – most pedig Erik ten Hag is véleményezte az esetet.

A Manchester United Sheriff Tiraspol elleni 3-0-ás győzelme után igen komolyan megosztotta a nézőket és a szurkolókat Antony menőzése: a játékos ugyanis a mérkőzés 37. percében bemutatott egy két teljes fordulatos labdapörgetést a pályán, ám a trükk nem mindenki tetszését nyerte el.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Noha sok szurkoló kifejezetten jól szórakozott a mutatványon, a BT Sport kommentátora, Robbie Savage egyenesen “kínosnak” nevezte a közjátékot – számolt be a 90min.com.

Amikor pedig Erik ten Hagot kérdezték arról, hogy mit gondol az intermezzóról, ragaszkodott ahhoz, hogy semmi problémája azzal, ha egy játékos hasonló mutatvánnyal szórakoztatja a közönséget, ám azt is leszögezte, hogy csak akkor van értelme, ha valami célt is szolgál a mérkőzés során.

Úgy fogalmazott, Antony-tól is többet követel, többek között aktívabb futást hátul, és tempósabb megmozdulásokat, vagyis több dominanciát a pályán, hozzátéve, hogy ha van egy ilyen trükk a tarsolyában, “az jó”.

Ten Hag szerint “amíg működőképes és nem veszíted el a labdát, vonzod a játékosokat, akkor rendben van”, kiemelve, hogy ha csak egy csel miatt, akkor bizony kijavítja. A félidőben azonban azt találgatták, hogy ten Hag vajon megbüntette-e a játékost a trükk miatt, ám az edző elárulta, végig ez volt a terv.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.