Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Szorcsik Viki: „Saját magam nem fogom tudni meghazudtolni”

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Téma volt Szorcsik Viki viselkedése, ami sok nézőnél kiverte a biztosítékot, és rengeteg támadást kap a közösségi médián keresztül.

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP 3-ban félrehívta a lányokat egy kis beszélgetésre az összeköltözést követően. Szorcsik Viki is ott ült a többiek között, aki igyekezett elmagyarázni, hogy milyen dolgok játszódnak le benne.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Viki a beszélgetés ideje alatt azt mondta, egy nagyon nyitott embernek tartja magát, aki valóban nyit a társai felé. Hozzátette, sok rossz dolog történt vele az elmúlt fél évben, amiket még mindig próbál feldolgozni, mert ez nem megy egyik pillanatról a másikra.

„De én ezt nem hoztam be ide.” Ennek kapcsán tette egyértelművé, hogy nem amiatt volt bárkivel vitája, mert magánéleti, családi vagy munkahelyi problémái voltak. Nagyon sajnálja, hogy Szarvas Andival nem éppen úgy alakult a farmon a kapcsolata, mint szerette volna.

Szerinte volt egy rossz pillanatuk, és elmentek egymás mellett. Jól emlékezhetünk azokra a heves mondatokra, amiket Viki fogalmazott meg Andiról, akti tisztel, mert a fiatalkora ellenére már elért valamit az életben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2