Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Szalai Attila remek megmozdulásaira az UEFA is felkapta a fejét

epa10170805 Attila Szalai (R) of Fenerbahce SK in action against Viktor Tsygankov (L) of Dinamo Kiev during the UEFA Europa League match between Fenerbahce SK and Dynamo Kyiv in Istanbul, Turkey, 08 September 2022. EPA/SEDAT SUNA

Bense Róbert

2022. október 5. - 17:10

A Fenerbahce nem véletlenül tartotta meg Szalai Attilát, aki most az Európa Liga hivatalos Instagramján is feltűnt.

A magyar válogatott játékos ott folytatta az idei szezont, ahol tavaly abbahagyta, elég csak a Rennes elleni mérkőzés összefoglalóját megnézni. A 2-2-es végeredményhez nagyban hozzájárult Szalai remek teljesítménye is.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Nem is véletlen, hogy a Fenerbahce ragaszkodott a 24 éves játékoshoz, a nyári átigazolási szezonban voltak ugyanis kérői bőven, többek között a Premier League-ből is, ám egyelőre maradt Törökországban Szalai.

A magyar védő piaci értéke jelenleg 14 millió euró környékén mozog, ám a Fenerbahce már a nyáron szeretett volna érte legalább 15 millió eurót bezsebelni, ha azonban továbbra is ilyen színvonalon focizik, ez az összeg még akár jóval feljebb is kúszhat.

Szalai alapembere a török bajnokság tavalyi második helyezettjének, az idei szezonban 15 mérkőzésen számított rá Jorge Jesus, aki valószínűleg továbbra is azon lesz, hogy valamiképp megtarthassák a magyar játékost.

Hogy miért? Arra alighanem válasz az Európa Liga hivatalos Instagramjára feltöltött videó is: