Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Szabó Zsófi arca sokat elárulhat

Fotó: Instagram/RTL Reggeli

Takács Petra

2022. június 9. - 04:06

Egyáltalán nem tűnik úgy, mintha Szabó Zsófi rettentő boldogtalan lenne, ami mindenképpen jó hír, de a legnagyobb választ továbbra sem kaptuk meg.

Enyhe túlzással egy ország várja, hogy mi történt pontosan Szabó Zsófi és Shane Tusup között, akik alig pár hónap után már jegyben jártak. Mire az emberek többségéhez eljutott a hír, hogy Zsófi és Shane egy párt alkotnak, hirtelen jött az eljegyzés.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Egészen őrületes ez az év a celebek világában, miközben Kulcsár Edina és Varga Márk még egy éve sincsenek együtt, közös tetoválást csináltattak. Röviddel a nagy bejelentést követően Edina volt férje, Csuti is reagált az eseményre.

Zsófi és Tusup egyelőre messze nem ilyen közlékeny a kapcsolatukat illetően, sok a pletyka és a találgatás róluk. Tusup folyamatosan sejtelmes üzeneteket oszt meg, de nem tudni, hogy mi áll ennek a hátterében.

A Konyhafőnök: Fecó megint nagyot ment, hatalmas figura Tóth Andi egyik legjobb barátja (videó)

Az RTL Klub sztárja napi szinten szerepel a képernyőn, ennek ellenére gyakorlatilag még semmit sem mondott. Rengetegen várnak a bizonyos válaszra, szeretnék tudni, hogy mégis mi történt, illetve mi történik a háttérben.

Lapozó: 1 2