Clouds
21 Budapest
Dollár
356,52 Ft
Euró
387,77 Ft
Font
441,32 Ft
Bitcoin
23,113 $

Csuti máris reagált, kiderült, hogy mit gondol Kulcsár Edina és G.w.M. közös tetoválásáról

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Időről időre meglepik az embert a sztárok, sokszor sokkal jobban is, mint azt bármikor várnánk, de ilyen az élet, legalább nem unatkozunk.

Az év végén érdekes lesz összegezni, hogy a hírességek közül hányan szakítottak és váltak el, mert ez lassan már a követhetetlen kategóriába sorolható. Több válás és szakítás is komoly meglepetést okozott, míg egyes esetekben számítani lehetett rá.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Kulcsár Edina és Csuti esetében nem volt akkora a sokk, mert a Nyerő Párosban elmondták, válságban van a házasságuk, és amiatt fogadták el a felkérést, hogy ezen változtassanak, ami úgy tűnt, sikerült.

Ez csak rövid ideig tartott, majd jött a hír, hogy elválnak. Miközben az emberek a válásról szóló cikkeket kezdték el olvasgatni, Edina bejelentette, hogy már új szerelme van, aki történetesen Varga Márk, a híres rapper.

Sztárban Sztár leszek! 3. évad: Tóth Gabi kulisszák mögötti fotója, látványos sminket és frizurát kapott

Olyan cunami indult be, amit rég láttunk, mindenen túltett, és még azok is megismerték G.w.M-et, akik soha nem hallottak róla. Azzal, hogy az egykori szépségkirálynő párja lett, rengeteg új ember ismerhette meg, és nemcsak őt, hanem a munkásságát is.

Lapozó: 1 2