Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Szintet lépett Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata: magukra tetováltatták egymás nevét (fotók)

Fotó: Instagram/G.w.M
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Van egy tippünk arra vonatkozólag, lesznek, akik erősen meg fogják mindezt szólni, miután csak pár hónapja van együtt a két sztár.

Kulcsár Edina és Varga Márk szerelme töretlen, ami sokaknak fáj, és egyesek minden lehetőséget megragadnak arra, hogy őket támadják emiatt. Rengeteg kritika érte a sztárduót az utóbbi időben, hatalmas lavina indult be, amikor kiderült, egy párt alkotnak.

Annyi negatív hozzászólás született a közösségi médiában, hogy azt követni sem lehetett… Igazi cunami indult be, mely eleinte végtelennek tűnt, és még manapság is vannak páran, akik élnek a kritika lehetőségével.

A szépségkirálynő és a rapper azonban nem foglalkozik ezzel, legutóbb is közösen mentek nyaralni, és úgy tűnik, minden eddiginél hevesebben lobog közöttük az a bizonyos láng. Olyannyira, hogy szintet lépett a kapcsolatuk, méghozzá nem is akármilyen módon, ami megint be fogja járni a bulvársajtót.

A Konyhafőnök: mi történik Vajda Lucával? „Ákos piszok kemény, két szóval megölt konkrétan”

Divattá vált, hogy a szerelmesek felvarratják szerelmük nevét magukra. Nos, most valami hasonló történt Edina és Márk között, akik úgy döntöttek, hogy nekivágnak ennek a különleges és életre szóló eseménynek.

Lapozó: 1 2