Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

A Konyhafőnök: Fecó megint nagyot ment, hatalmas figura Tóth Andi egyik legjobb barátja (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. június 8. - 12:32

Nincs olyan nap A Konyhafőnökben, amikor Fecó ne alkotna, valahogy mindig felhívja magára a figyelmet, és humoros perceket okoz.

Fecó nem éppen egy csendes személyiség, de ez a karakter nagyon is jól áll neki. Minden évadban vannak ilyen szereplők, akik közül többen igen messzire képesek jutni a versenyben, mint például a híres fodrász.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Tóth Andi egyik legjobb barátja már most messzebbre jutott, mint azt sokan gondolták volna, de ezt csak magának köszönheti, mert mindenkinél többet fejlődött. Ha megnézzük azt, hogy milyen teljesítményt nyújtott a válogatón, és az elmúlt napokban, a különbség ég és föld.

Komoly meglepetésekre képes, és bizonyítja, hogy igenis helye van a versenyben, bár favoritnak nem mondanánk. Többen is vannak, akik sokkal erősebbek, de mint mondtuk, versenyben van, addig igenis számolni kell vele.

A Konyhafőnök: Fecó majdnem kiesett, megvan a következő nagy távozó, nincs több balhé Annával

Legutóbb necces helyzetbe került, közel volt ahhoz, hogy kiessen, ám végül Anikónak kellett távoznia. Ez ismét egy komolyabb figyelmeztetés volt számára, hogy semmit sem bízhat a véletlenre, és tovább kel fejlődnie.

Lapozó: 1 2