Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

A súlyosan bántalmazott Orosz Bernadett nem tudta végighallgatni volt párja ügyvédjét

Védőbeszédet mondott volt párja ügyvédje a balassagyarmati törvényszéken, ami annyira felzaklatta Orosz Bernadettet, hogy képtelen volt végighallgatni, és távozott a tárgyalóteremből.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Ha nem vagyok köteles ezt végighallgatni, akkor megkímélném magam ettől. Ugyanazt a magatartást tanúsítja ügyvéd úr is, mint ő” – mondta Orosz Bernadett, majd felállt, és kisétált a balassagyarmati törvényszéken a tárgyalásról, ahol a hosszú ideje húzódó ügyében ma a vádlott ügyvédje védőbeszédet mondott.

Mint ismert, a nő négy évvel ezelőtt osztott meg egy bejegyzést arról, hogy volt párja, egy nyugalmazott katona súlyosan bántalmazta, vélhetően féltékenységből. A bejegyzéshez fotókat is mellékelt, mint mondta, akkor már az életét féltette, s talán nem is gondolta volna, hogy a története óriási lavinát indít majd el – hangzik el az RTL Híradó beszámolójában. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Az Index megjegyzi, a Nógrád Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat az 54 éves férfival szemben, aki 2019-ben a bujáki honvédüdülőben tartott rendezvényen bántalmazta Orosz Bernadettet.

A férfi polgári pert indított a hatgyermekes édesanya ellen, ötmillió forintot követel tőle, amiért nyilvánosságra hozta a közösségi oldalon megjelent bejegyzésben az adatait. Orosz Bernadett viszont úgy gondolja, ha nem osztja meg a nyilvánossággal a férfi nevét, nem kapott volna távoltartási végzést. „Pedig ott bőven folyt vér” – mondta.

A csütörtöki tárgyaláson elhangzott, hogy a vádlott összesen háromszor bántalmazta a sértettet. Az első kettőre emlékszik a nyugalmazott katona, a harmadikra, amely a legsúlyosabb volt, azt állítja, hogy nem. Az ügyész börtönbüntetést kért a törvényszéktől.