Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Som-Balogh Edina átalakult, teljesen új frizurával vágott neki 2023-nak

Fotó: Instagram/Som-Balogh Edina
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barátok közt egyik legismertebb sztárja egy teljesen új frizurát választott 2023-ra, ami ráadásul a sportolás miatt is kényelmesebb.

Som-Balogh Edina imád sportolni, és ez nagyon is látszik a formáján. A legutóbbi nyara rendkívül aktív volt, és hétről hétre fejlődött, amivel nemcsak magát, hanem a népes követőtáborát is motiválhatta.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Csak úgy repül az idő, pár hónap múlva jön az új nyári szezon, amit már egy teljesen más frizurával várhat. Azt kell mondjuk, remek választás volt ez a részéről, még akkor is, ha bátor, hiszen nagy a váltás.

„Új év, új haj… Szeretek időnként változtatni. A hajam története elég rögös és hosszú, volt szép hosszú, és volt kényszerből rövid…” – írta a posztjában a Barátok közt egyik legnagyobb sztárja az Instagram oldalán.

Edina mindig is a világos szőke színhez ragaszkodott, de ennek most vége, mert úgy érzi, megérett benne, hogy engedjen. „Mindig a világos szőkéhez való ragaszkodásom okozta a problémát. Úgy érzem, megérett bennem, hogy engedjek ebből.”

Már most imádja az új frizuráját, ami ráadásul a sporthoz is tökéletes választás.„Egészséges, természetes hajra vágytam, szóval most jött el az ideje a változásnak. Imádom ezt az új frizurát, a sporthoz is tökéletes választás. Remélem ,nektek is tetszik.”

Még több bulvár: Egy erősen homályos fotón is jól látni, Tóth Gabi nagy formában van