Clouds
21 Budapest
Dollár
353,21 Ft
Euró
388,67 Ft
Font
436,95 Ft
Bitcoin
23,750 $

Egy erősen homályos fotón is jól látni, Tóth Gabi nagy formában van

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon sokan szeretnének hasonló formában lenni, mint Tóth Gabi, aki ráadásul csak feljebb fogja rakni a lécet.

Tóth Gabi a szülést követően is formába lendült, amivel nemcsak saját magának, hanem sok más édesanyának is erőt adott. Sőt, azoknak a nőknek is, akik eddig nem vállaltak gyereket, mert nincs lehetetlen.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Manapság szerencsére trendivé vált edzeni, és minden sarkon van legalább három edzőterem. Nem lehet azt mondani, hogy ne találhatnánk meg azt a konditermet, amiben igazán jól érezhetjük magunkat.

Azok pedig, akik nem szeretnek edzőtermekbe járni, ott van a lehetőség odahaza mozogni, vagy odakint. Számos eszköz érhető el, amik segítségével ugyancsak formába hozhatjuk magunkat, akár édesanyaként.

Sok esetben a sztáranyukák azok, akik igazán motiválják az embereket, és ez remek dolog. A közösségi média nélkül valószínűleg sokan még mindig ugyanott tartanának, abszolúte pozitív a platform hatása ebből a szempontból.

Tóth Gabi szintén feljebb kapcsol idén, többet fog sportolni, bár már most sem panaszkodhat. A kislánya csinált róla egy erősen homályos fotót, de ezen keresztül is jól látni, hogy az énekesnő bikiniformája nagyon is rendben van. A felvételt erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.