Látványos sminket és szexi ruhát választott Gáspár Evelin

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin a divat szerelmeseként egyre inkább látványos ruhákban jelenik meg, amik nem mellesleg remekül állnak neki.

A nyár már továbbállt, legalábbis részben, és nincs igazi jel arra vonatkozólag, hogy drasztikusan lehűlne a levegő hőmérséklete. Ez pedig lehetővé teszi, hogy még többet legyünk odakint, ami jó hír.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Szeptember közepén is túl vagyunk, és a 30°C közeli hőmérséklet sem ritka. Ezt a hírességek is szeretik, akik közül páran nagyon nagy formában vannak, többek között Gáspár Evelin is, aki nemrég még Görögországban nyaralt.

Evelin csúcsformája több mint beszédes, akárcsak az általa viselt elegáns ruhák. Mintha csak kicserélték volna a szakítás óta, rendkívüli erőt mutat, és nem foglalkozik az őt ért támadásokkal, jól kezeli mindezt.

A divat szerelmeseként sok különleges szettet állított már össze magán, és a sminkekre is nagy hangsúlyt fektet. Ugyanakkor nem viszi túlzásba, mindig megtalálja az egyensúlyt, és nem lépi át a határt.

Evelin szereti a csajos estéket, és ilyenkor még elegánsabb, még szexibb. Budapest az ő városa, remek döntés volt a részéről, hogy felköltözött a fővárosba, ahol sokkal több lehetőség vár rá, mint máshol.