Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,34 Ft
Euró
394,83 Ft
Font
467,55 Ft
Bitcoin
67,480 $

Új edzős videó jelent meg Sarka Katáról, aki nem viccel

Sarka Kata egyértelműen az egyik legfittebb hírességnek, médiaszemélyiségének mondhatja magát, akiről már videókat is láthatunk.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata nagy tempóban halad előre, és az élet minden területén sikeres. Boldog családanya, három gyermek édesanyja, sikeres vállalkozásai vannak, és olyan formába hozta magát, mint soha ezelőtt. Ez is csak azt bizonyítja, hogy a kor sokszor nem számít, és idővel még többet tudunk kihozni magunkból.

Ennek az egyik oka az, hogy mentálisan, fizikálisan és lelkileg is jobban ismerjük magunkat, különösen abban az esetben, ha erre tudatosan figyelünk. Márpedig Kata erre szinte biztosan tudatosan figyel, és olyan erővel halad előre az útján, amivel mások előtt is jó példát mutathat, köztük az édesanyákkal. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Nyilván mindig lesznek, akik negatív módon beszélnek róla, mert nem kevesen irigykednek az életére, a formájára, és így tovább. Mások esetében sincs ez másképp, de jól látni, hogy Katára ez aligha van hatással. Ha hatással lenne, nem lenne aktív az Instagram oldalán, de nincs oka meghátrálni.

Inkább azoknak segít ezekkel a tartalmakkal, akik valóban érdeklődnek, és kedvelik őt. Kata jól kezeli ezt, a média nyomását, és legutóbb is egy olyan edzős videóval köszönt be, ami láttán az ember már most elfárad, de egyúttal meg is jön a kedve lemenni a terembe, ahol minden lehetőség adott.

Kata számára is adottak a lehetőségek, és mint azt jeleztük, valóban nagy tempóban halad előre. Nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen változásokon megy keresztül az év végéig, mert amit most csinál, az beszédes. Valószínűleg tudja tartani a tempót, és még tovább fog fejlődni. A róla készült új edzős videót erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.