Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Sarka Katáék rendkívül csinosak voltak a Coldplay budapesti koncertjén (fotók)

Sarka Kata és barátnői sem akarták kihagyni a lehetőséget, és ott voltak a Coldplay budapesti koncertjén vasárnap.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre több sztár, világsztár látogat el Magyarországra, hogy koncertet adjon. Számos híresség tette már meg ezt, és nemcsak a Sziget miatt, ahol idén is rendkívüli lesz a fellépők névsora, egy pillanatra sem fogunk unatkozni.

A Balaton Sound is nagyon erős felhozatallal készül, szóval nem panaszkodhatunk. Személy szerint a Szigetet várjuk a legjobban, azt még nemzetközi szinten sem lehet igazán felülmúlni, és erre Óbuda is büszke lehet, hiszen a III. kerület ad otthont a fesztiválnak, immáron évtizedek óta. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

A Coldplay viszont több mint 15 éve nem játszott Budapesten, de vasárnap ez a sorozat is megszakadt. A legendás együttes ugyanis koncertet adott, amire nem egy híresség, sztár látogatott ki. Kivételes élményben volt részük, mindenki szenzációsan érezte magát, abszolúte topszint volt.

Rendkívül hatékony és látványos lézeres kezelések (x)

Sarka Kata és barátnői is megragadták a lehetőséget, és kilátogattak a helyszínre, hogy közösen élvezzék a koncertet. A közös fotók sem maradhattak el, amiket erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig. Mint mindig, a csajok megadták a módját, nagyon jól érezték magukat a stadionban.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.