Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Megválasztották Magyarország Szépét, különleges szépség nyert

Sokak szerint az új Magyarország Szépe nagyon hasonlít Kulcsár Edinára, a korábbi győztesre.

...svg content...Fotó: A győztes Katzenbach Andrea 23 éves, Kiskőrösről (k), Cseh Jázmin 19 éves, Dunakesziről első udvarhölgy (b2), Horváth Alexandra, 25 éves Mezőörsről második udvarhölgy (j2), valamint és a Rogán-Gaál Cecília (b) és Sarka Kata (j) a Magyarország Szépei - Miss World Hungary versenyigazgatói, licenctulajdonosa, a Nakama&Partners Kft. ügyvezetői a verseny döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2024. június 23-án. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Hegedüs Róbert
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A Miss World Hungary tavaly is nagyon magas színvonalat hozott, és egyúttal sok izgalmat. Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília idén is magasra tették a lécet, és egy nagyon erős mezőnyt állítottak össze.

Nehéz döntés volt, ám a végén csak egyvalaki győzhetett, egyvalaki képviselheti Magyarországot a nagy világeseményen. A szerencsés győztes komoly karriert futhat be, minden esélye megvan erre, hiszen egy különleges szépség. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Katzenbach Andrea lett Magyarország Szépe, a két udvarhölgynek Cseh Jázmint és Horváth Alexandrát választotta a szakmai zsűri – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája vasárnap este az MTI-vel.

A Miss Charity alverseny győztese

A Közönségdíjat Grósz Adél vette át, a Miss Charity alverseny győztese pedig Kiss Kamilla lett. A zsűri szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző Katzenbach Andrea fejére került a korona, a 23 éves, kiskőrösi közgazdász, grafikus és webdesigner végzettségű győztes egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

A Miss Charity alversenyt – amelyben a jelölteknek egy jótékonysági akciót kellett megvalósítani és megörökíteni, az egymás közti szavazása alapján – Kiss Kamilla nyerte, a nézők által legszebbnek ítélt Grósz Adélt Közönségdíjjal jutalmazták.

A hazai döntőt a Duna showműsorainak háziasszonya, Rókusfalvy Lili és a képernyőre műsorvezetőként visszatért Kárász Róbert vezette, a versenynek 2014 óta a közmédia ad otthont. A nagy múltú szépségverseny döntőjét látványos showműsor kísérte.

Csepregi Éva és Végvári Ádám

A fitt tourban a legendás Aranycsapat újragondolt mezét viselte a 15 versenyző, a kreatív tourban pedig egy-egy magyar divattervező esküvő-ihlette ruhakölteményét. Az estélyi ruhás bevonuláson Richard Demeter, míg a nemzeti touron a Winona Couture erre az alkalomra készített, nemzeti motívumokkal díszített darabjait láthatták a nézők.

Extra produkcióként Csepregi Éva és Végvári Ádám Neoton Família-slágerválogatással tette még emlékezetesebbé az estét. A gálaműsor további különlegessége volt, hogy a finalisták vonulása alatt Péterffy Lili „Lelle” biztosította a zenét, a mikrofont dj pultra cserélve. A nemzeti tourra A Dal 2024 győztes produkcióját előadó László Evelinnek, a Petőfi Zenei Díj „Az év dala címmel” is elismert Legényesét dolgozta fel. A feltörekvő tehetség, LuvOli Kállay-Saunders Andrással a Young And In Love című dalt adta elő.

A világverseny szlogenje: „Szépség, céllal”, ezért a Magyarország Szépe – Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója továbbra is az, hogy ráirányítsa a fókuszt a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. A győztes egy éven át fontos feladatokat lát el: járja a világot, felhívva a figyelmet fontos emberi jogi és környezetvédelmi problémákra, és jószolgálati nagykövetként sokat tesz számos társadalmi ügy előremozdításáért.

A hazai versenysorozatban elengedhetetlen volt, hogy a leendő szépségkirálynő szorgalmas, elhivatott, pozitív és nyitott személyiség legyen, és jól beszéljen angolul, hiszen a nemzetközi finálén is prezentálnia kell az általa kidolgozott jótékonysági projektet. A Magyarország Szépe döntő újranézhető a mediaklikk.hu/magyarorszagszepe oldalon.

Liner/MTI

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.