Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,763 $

Csodálatosan nézett ki Sarka Kata a Magyarország Szépe döntőjén

Sarka Kata egészen nyugodtan indulhatott volna a versenyen, és tekintve, milyen szép és csinos nő, a fiatalokkal szemben is lett volna esélye.

...svg content...Fotó: Versenyzők a Neoton frontembereinek fellépése közben a Magyarország Szépe - Miss World Hungary verseny döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2024. június 23-án. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Hegedüs Róbert
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, az elmúlt hétvégén lezajlott a Magyarország Szépe döntője, megvan a győztes. A többség egyetértett a győztes személyével, akit sokan Kulcsár Edinához, a korábbi királynőhöz hasonlítanak, míg mások más versenyzőt választottak volna.

Egyvalamit biztosra mondhatunk, a mezőny nagyon erős volt, sok szép lány jelentkezett, de a végén csak egyvalaki kaphatta meg a koronát. A győztesnek pedig lehetősége lesz arra, hogy Magyarországot képviselje egy világeseményen, ami akár nemzetközi karriert is hozhat számára a modellkedésben. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Sarka Kata az egyik szervezője volt az események, és idén is kiváló munkát végeztek. Rengetegen tettek már említést arról, hogy Kata akár indulóként is ott lehetett volna a mezőnnyel, annyira szép és csinos nő. Ezrek értenek ezzel egyet, és mint mindig, Kata most is megadta a módját a megjelenésének.

Nemcsak szép és csinos volt, hanem nagyon elegáns is, ezúttal a sötét szín dominált nála, ami ugyancsak jól áll neki, nemcsak a pink. Ez is megmutatja, hogy mennyire sokrétű a karaktere, és akár modellkedéssel is foglalkozhatna, bár így is nagyon sikeres az üzleti világban.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.