Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Pirner Alma vonzó fotójától szinte izzik a levegő

Pirner Alma számára a divat és a stílus természetes, ahogyan a lelki, a mentális és a testi fejlődés is.

...svg content...Fotó: Instagram/Pirner Alma
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Pirner Almát sokan kedvelik, mert egy igazán igényes nő, aki nemcsak a megjelenésére az, hanem a lelkére és a mentális egészségére. Ez egy nagyon erős kombináció, és láthatja mindenki, hogy még mindig fiatalos, a fiatal férfiaktól sok bókot kap a közösségi médiában, akárcsak a nőktől, akik motivációt merítenek belőle.

Alma ezúttal egy igen különleges ruhában mutatta meg aktuális formáját, amire szintén büszke lehet. Sokan szeretnének így kinézni, és a lehetőség számukra is adott, csak épp tenni kell érte, és itt szoktak lenni az igazi problémák. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

„Szerintem 10-ből 9 ember soha nem gondolkozik el rajta, hogyan élhetné sokkal nagyobb lelkesedéssel és szenvedéllyel az életét. Soha nem merül fel, hogyan találhatná meg a nagy miértjét.” – osztotta meg gondolatait a nagyon vonzó és csinos Alma, aki évről évre egyre többet hoz ki magából.

„Pedig ma már sokkal tudatosabbak vagyunk (elvileg). Sokan mégis beleesnek a nagyszüleink generációjának a hibájába. Hiszen gondolj bele: a nagyszüleink simán leéltek akár 50 évet is egymás mellett úgy, hogy nem volt intimitás, nem volt köztük szenvedély. Egyszerűen csak tették a dolgukat.” – folytatta a sorait.

A lehetőség bárki számára adott, viszont csak kevesen élnek vele, pedig mi magunk vagyunk azok, akik totálisan meg tudjuk változtatni az életünket, és jó irányba. „Számunkra azonban adott a lehetőség. Bárki megtalálhatja magában a belső tüzet. Azt a hajtóerőt, ami minden életkorban, minden élethelyzetben képes előrevinni. Amit ha felfedezel magadban, nem fog érinteni az életközepi válság.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.