Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Pirner Alma bikinis fotójánál most nincs vonzóbb

Aligha lehetne találni vonzóbb bikinis fotót a magyar hírességek között, Pirner Alma igen látványos formában tartja magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Pirner Alma
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok is izgatottan várják a nyarat, ami nem csoda, mert nincs jobb annál, mint amikor süt a nap, jó idő van, és minden adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Szerencsére az év első két hónapját már szinte magunk mögött is hagytuk, és itt a március. Ez már valóban a tavasz, melegebb van a megszokottnál, de ez csak jó hír.

A hírességekre is jó hatással van a jelenlegi időszak, és egyesek rendkívüli formát öltöttek. Gelencsér Timi például mindig fitt, és olyan vonalakkal rendelkezik, amik láttán az embernek azonnal megjön a kedve egy életmódváltáshoz. A sportos szépségkirálynő, modell és műsorvezető nagyon élvezi az életet. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Hozzá hasonlóan Sarka Kata is extrán fitt, aki szintén komoly dicséretet érdemel, hiszen háromgyermekes édesanyaként mondhatja el magáról, hogy élete formájában van. A kockás hasizma is beszédes, nem láttuk még ilyen fittnek, pedig mindig is jó nő volt, most pedig még inkább az, le a kalappal előtte.

Pirner Alma, aki a 80-as évek elején látta meg a napvilágot, a rúdtánc magyarországi meghonosítójaként is ismert. Nagy sikert aratott ezen a területen, és sokak figyelmét hívta fel erre a fantasztikus sportra, ami csak erősíti a nőiességet, a női energiákat, és közben egyre formálja az ember vonalait, ahol csak lehetséges.

Alma ugyancsak azon hírességek közé sorolható, aki igencsak fiatalosan néz ki, remekül tartja magát, és úgy áll rajta a bikini, mint csak keveseken. Ezúttal Baliról jelentkezett be, ahol egészen más időjárás fogadta őket. Lenyűgöző a táj, akárcsak Alma bikiniformája, ami máris komoly motivációt jelenthet a követőinek.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.