Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Ilyen trendi volt Gelencsér Timi a Ferencváros-Olimpiakosz meccsen

Gelencsér Timi is a Ferencvárosnak szurkolt az Olimpiakosz elleni meccsen a Groupama Arénában, ami nagy élmény volt számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sok magyar híresség, ismert ember és sztár követi figyelemmel a magyar futball történéseit. Rengetegen imádják a futballt, de a többség nyilván a külföldi futball, illetve a magyar válogatott szerelmese. Az azonban egyértelmű, hogy a Ferencvárosnak és az Újpestnek is sok sztár szurkol, akiket az egész ország ismer.

Közülük sokan barátok is, bár hamarosan mindezt félre kell tenniük 90 percre, mert egymásnak feszül a Ferencváros és az Újpest. Curtis és Kabát Péter például az Újpestért van oda, ahogyan az RTL régi-új sztárja, Majka is nekik szurkol, míg Csuti a Ferencváros egyik legnagyobb szurkolója. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Ettől függetlenül nagyon jóban van Curtisszel is, aki most annak örül, hogy tulajdonost váltott szeretett klubja, és ismét Mészöly Géza az edző. A rapper szívén viseli az Újpest sorsát, ahol egykor felnőttként is játszhatott, majd egy súlyos sérülés miatt fiatalon be kellett fejezni a profi pályafutását.

A nők között is vannak, akik rendszeresen járnak meccsekre, valójában egyre többen vannak. Nyitottak a sport iránt, így Gáspár Bea is gyakori vendége volt a Ferencváros mérkőzéseinek az elmúlt időszakban, ahogyan a két lánya, Gáspár Evelin és Gáspár Virág. A legtöbbet a családból pedig Gáspár Győzőt láthattuk a lelátókon.

Gelencsér Timi, aki szépségkirálynőnek, modellnek, műsorvezetőnek, médiaszemélyiségnek és sportolónak is mondhatja magát, ott volt a görögök elleni visszavágón csütörtökön, és mint mindig, nagyon csinosan öltözött fel. „Köszönjük az élményt @groupama.arena.official. Jó lett volna győzelemmel zárni az FTC-OLY meccset, de ez a hangulaton nem múlott”

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.