Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Sarka Kata hasizma minden eddiginél kockásabb, a barátnője is csúcsformában van

Sarka Kata és barátnője rendkívüli formában várják a 2024-es nyári szezont, csak dicsérni tudjuk a formájukat.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Lassan már márciust írunk, noha nemrég még a karácsonyi ajándékokon gondolkoztunk, és azon, milyen színekben pompázzon a karácsonyfa. Ez is csak azt mutatja, mennyire gyorsan telik az idő, amit évről évre egyre gyorsabbnak érzünk, emiatt is fontos megélni és kihasználni a pillanatokat, hogy ne csalódjunk.

A rendszeres sport olyasvalami, ami nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is fejleszti az embert. Nem kell nagy kutatást végeznünk ahhoz, hogy tudjuk, a sport a mentális és a lelki egészségre is óriási hatással van. Már pár nap után érezzük ennek jótékony hatását, és az sem véletlen, hogy ilyen sok edzőterem nyílt az évek alatt. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Az emberek a közösségi média hatására is elkezdtek sportolni, amiben a sztároknak ugyancsak nagy szerepe van. A magyar hírességek között is vannak, akiket emiatt is érdemes követni, például Sarka Katát. A háromgyermekes édesanya soha nem volt olyan jó formában, mint idén, pedig eddig is az egyik legcsinosabb nőnek tartották.

Most még magasabbra tette a lécet, és már a 33. edzésénél tart idén. Kemény edzések ezek, melyek között van kardió is, például futás a Margitszigeten. Kata maga a motiváció, és szerencsére aktív az Instagram oldalán, így állandó motivációt tud adni az embereknek, elsősorban a nőknek, az édesanyáknak.

Ne feledkezzünk meg a barátnőjéről sem, Nikiről, aki ugyancsak lehengerlő formában van. Jól áll nekik ez a sötétebb színű szett, és mint mindig, most is megadták a módját az edzésüknek, most épp az Oxygen Wellness-ben a Naphegyen, amit sokan a legjobb teremnek tartanak. Ha kíváncsiak vagytok Katáék edzős fotójára, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.