Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,958 $

Pirner Alma fantasztikusan néz ki

Sokan irigykednek rá, ami nem meglepő, főleg az új fotója láttán, igazi álomnő, aki igyekszik fitten tartani magát.

Fotó: Instagram/Pirner Alma
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Pirner Alma is azon nők közé tartozik, aki maximális erőbedobással készül a nyárra, bár ez az ő esetében úgy helyes, ha azt írjuk, a nyári szezonra is keményen edz, mert nála nincs olyan, hogy tavaszi, őszi, téli és nyári forma. Egyszerűen kivételes formája van, és minden egyes nap tesz azért, hogy ez így is maradjon.

Ez nem a követőknek szól, vagy a külvilágnak, hanem saját magának. Számára olyan természetes edzeni, sportolni, egészségesen táplálkozni, mint amikor valaki kimegy az utcára. Sajnálatos módon rengeteg az egészségtelen ember, ami sokszor saját maguknak köszönhető, és olyan szintű elhízásokat látunk, ami már tragikus. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A legtöbb ember csak a kifogásokat keresi, sokan közülük beteges módon bántja azokat, akik csinosak, fittek és szépek. Így működnek, valakit ez még boldoggá is tesz, ami megint csak azt mutatja, milyen beteges a természetük. Ezt el kell viselniük a hírességeknek, és természetesen Pirner Almára is sokan irigykednek.

Ha megnézzük a formáját, akkor ezen nincs mit csodálkoznunk, mert fantasztikusan néz ki. Évről évre finomít a formáján, és ez 2024-ben sincs másképp, mialatt igyekszik segíteni másoknak, akik még nem járnak ezen az úton. Sokat tehet hozzá az életükhöz, Alma formája pedig igen komoly motivációt jelenthet számukra.

„Pont azt kapod meg tőlem a kihívás keretein belül, amiknek a hiánya miatt eddig nem működtek az életmódváltó kísérleteid, nem tudtál lefogyni, feszesedni (vagy épp izmosodni), elfogyott a lendületed, kitartásod, motivációd. Hiszek benne, hogy egész évben megérdemled a TOP formát és az energikus testet!” – írta a posztjában Alma.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.