Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,34 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,435 $

Mióta itt jártál:

Schumacher Vanda ezt most rendesen bevállalta (videó)

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerencsére nem lett belőle baleset, de kevés olyan dolog van, amit Schumacher Vanda nem tud egyedül megoldani.

Schumacher Vanda mellett garantáltan nem lehet unalmas az élet, körülötte mindig történik valami. Mintha csak vonzaná a történéseket, bár a karaktere is életteli, és általában az ilyen emberek nagyon impulzívek.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Vandát nemigazán tudjuk elképzelni úgy, hogy hosszabb ideig csendben van, kivéve, ha alszik. Bár még az sem kizárt, hogy álmában is beszél, nagyon jó kis beszélőkéje van, többek között emiatt is áll neki jól a műsorvezetés.

Nagyon hamar felvette a ritmust a ValóVilágban Nádai Anikó helyén, aki időközben visszatért a Reggelibe. Vanda pedig maradt a ValóVilágban, és vonzóbbnál vonzóbb szettekben láthatjuk őt viszont.

A különleges és egyedi színésznő odahaza sem unatkozik, láthattuk ezt akkor is, amikor ádáz harcot vívott a fenyőfájával, vagy Alekosznak üzent. Végül sikerrel járt, és a kirakta a fenyőt az ünnepeket követően, de jövőre már egyszerűbb megoldást kellene választania.

Vanda legutóbb is feltalálta magát, bár elnézve a videót, nem voltunk túl nyugodtak, kicsit tartottunk attól, hogy baleset éri. Az égiek azonban vele voltak, és nem hagyták, hogy lepottyanjon. Ha kíváncsi vagy Vanda legutóbbi akciójára, akkor kattints erre a linkre a videóért.