Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Schumacher Vandánál betelt a pohár, Alekosznak is üzent

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schumacher Vanda nem akar részt venni ebben az egészben, és egyértelművé tette a dolgokat, így az ő részéről lezártnak tekinti az ügyet.

Alekosz még mindig keresi az igazit, de eddig nem volt szerencséje, noha nem egy hírességet próbált elhívni randizni. Legutóbb Schumacher Vanda kapcsán hallhattuk a nevét, és egy hosszabb levelet is írt neki.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Tette mindezt azután, hogy Vanda kapott egy virágcsokrot az RTL székházában, melynek kapcsán megjegyezte, örül, hogy az nem Alekosztól érkezett. Ezt követően fogalmazta meg a sorait az egykori ValóVilág-szereplő, most pedig Vanda reagált.

„Alekoszos véleményem – gyorsan olvassátok mert a poszt el fog tűnni! Eredetileg nem akartam reagálni erre, és most mondom, hogy ez az első és utolsó, hogy megteszem!” – kezdte a hosszabb bejegyzését a csinos és szexi színésznő.

Vanda rosszul van egyes cikkektől

„Egyenesen rosszul vagyok ezektől a cikkektől, és meg is kérnék mindenkit, aki ezeket szerkeszti, hogy ha cikket akar rólam, hívjon fel és biztos találunk valami olyat, ami érdekes és színvonalas, mert ez minden csak nem az!”

„Nem szeretnék ebben részt venni és ehhez semmilyen módon asszisztálni, mert azt gondolom, hogy ez egy olcsó hitvány bulváros szenny, amihez nem szeretném a nevemet adni!” – folytatta sorait Vanda.

„Kedves Alekosszal pedig innen szeretném megértetni, hogy kívánok neki minden boldogságot, és hogy megtalálja az igazit, de nem szeretném, hogy az én nevemmel legyen haknizva, mert én ebbe nem fogok beleállni. Keressen magának egy kedves lányt, aki szereti, vagy egy olyan celebet, akinek a nevével lehet ezt csinálni és mindkettejüknek jobban megy tőle a szekér, de ne velem, mert kellemetlennek érzem, hogy egy 20 évvel idősebb f*szi unalmában ezzel szórakozik, mert mindketten tudjuk, hogy ebben semmi emberi érték nincs.”

Alekosz sosem kereste meg Vandát

„Sosem keresett meg, sosem történt igazi randira invitálás, nem is ismerjük egymást, tehát itt nem arról van szó, hogy tetszenék valakinek, én mint egy emberi lény, hanem ez egy egyszerű hírverés ami rajtam keresztül történik és ezért tartom visszataszítónak.”

„Ráadásul ennek az egésznek részemről ez az üzenete, hogy én mint egy nő, aki igenis egy érző lény, eléggé kihasználva és lealacsonyítva érzem magam ebben a szituban. Ember vagyok, nem egy név, nem egy tárgy amiből cikkeket kell íratni.”

„A hírportál, ami pedig arról ír, hogy egy fiatal lányt egy nálánál 20 évvel idősebb csávó az interneten hírnévért használja, undorító. A magyar sajtónak üzenem, hogy az ilyet nem támogatjuk! Ez hitvány, nívón aluli és nem tanító értékű!”

„Alekoszt nem szeretném megsérteni, nem hiszem, hogy szükséges, ez a magyar bulvár hibája, hogy ennek teret enged és létjogosultsága van. És ebben ez a legszomorúbb, hogy ha az ember jótékonykodik, feltalál valamit, ír egy könyvet, etc. a kutya le se szarja… de ez bezzeg megy. (Tisztelet a kivételnek) Tudunk ennél jobbat azt hiszem!”