Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Közúti ellenőrzés során gázolt halálra egy rendőrt egy kamionsofőr, majd elmenekült a helyszínről

A rendőr megállította a nyerges vontatót ellenőrzés céljából, ám tragédia lett a vége.

...svg content...Fotó: Unsplash/Gabriel Santos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP értesülései szerint egy santaquini rendőr és egy utahi autópálya rendőrtiszt reggel 6:30 körül állította meg a nyerges vontatót, miután valaki felhívta a 911-et, hogy egy ember állt a teherautó hátulján, miközben az észak felé tartott az Interstate 15-ös autópályán.

Spanish Fork rendőrsége szerint a férfi a rendőrök egyértelmű jelzése ellenére a megállás után elindult, megfordítva a járművet, majd felhajtott az autópálya rossz irányába. Ekkor a kamion két rendőrautónak és az egyik rendőrnek ütközött, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A rendőrség azonosította az elkövetőt, a 41 éves Michael Aaron Jayne-t, aki egyelőre nem került börtönbe. Jayne gyalog menekült el és több járművet is ellopott a meneküléshez. Végül Vernalban tartóztatták le. Az azonban egyelőre rejtély, hogy ki és miért állt, vagy utazott a nyerges vontató hátulján.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.