Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Videón Nádai Anikó nagy visszatérése a Reggeliben

Fotó: RTL
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nádai Anikó visszatért a Reggelibe, ahol az RTL reggeli műsorait fogja vezetni, mint tette azt korábban is.

Nádai Anikó nagyon régóta tagja az RTL családjának, lassan 20 év telik el azóta, hogy megérkezett a csatornához. A ValóVilág egyik legismertebb szereplője azóta nagyon sokat tanult a szakmáról, és szép lassan műsorvezető vált belőle.

Soron kívül Zivatarveszély miatt adtak ki elsőfokú riasztást, jégeső is lehetséges

Anikó azon kevesek egyike, aki élni tudott a lehetőséggel, és karriert csinált a médiában. A legtöbb valóvilágosgnak ez nem sikerült, vagy egyszerűen feladták, rájöttek, hogy inkább mást szeretnének csinálni.

A kétgyermekes sztáranyuka nagyon otthonosan mozog ebben a környezetben, rengeteg adás van mögötte. Legutóbb a ValóVilág 11-ben láthattuk, ám a szerepét hamar visszaadta, mert a két gyermeke mellett mindez nem működött.

Ez persze nem jelentette azt, hogy hosszabb időre visszavonul, hiszen több projekt is van a háttérben, amikben érintett lehet. Csütörtökön pedig eljött a nap, visszatért az RTL reggeli műsorába.

Nyolc hónap telt el azóta, hogy legutóbb a Reggeliben láthatták a nézők a mindig vonzó és csinos Anikót. A második kisfia születése után köszönt el egy időre a műsortól, most azonban visszatért, és már nagyon várta ezt a napot.