Clouds
21 Budapest
Dollár
359,81 Ft
Euró
389,59 Ft
Font
433,03 Ft
Bitcoin
22,966 $

Mióta itt jártál:

Nádai Anikó visszatérhet, két nagy műsort vezethet

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nádai Anikó boldogan jelentette be a nagy visszatérését a szülését követően. Mivel imád dolgozni, szereti a munkáját, az RTL-t és a Való Világot, készen állt arra, hogy újra képernyőre kerüljön.

Nem sokkal később tudatosult benne, hogy ez nem fog menni, képtelen volt összeegyeztetni a munkát a két kisfia nevelésével. Patrik hétéves, míg a nemrég született Alex csak négy hónapos, így érthető a döntése.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Már azt is tudhatjuk, hogy ki vette át Anikó helyét, akit nagyon sokan szeretnek, és természetesen sajnálják, hogy kiszállt a Való Világból. „Igazából fel sem vetődött bennem, hogy ne vállaljam el, sőt, szerintem meg is sértődtem volna, ha nem kérnek fel rá. A viccet félretéve, tényleg úgy éreztem, hogy menni fog.” – mesélte a Blikknek az RTL sztárja.

Elárulta, körülbelül a harmadik napon be kellett látnia, hogy ezt nem tudja csinálni. „Sokszor is kell hozzá éjszakánként felkelni, mert jön a foga, miközben mire én a műsor után hazaértem és elaludtam, hajnali egy óra volt.”

Reggel pedig kelnie kell a nagyobbik fiához, akit elvisz az iskolába, majd délután együtt tanulnak, miközben a picivel is foglalkoznia kell. A fürdetés után pedig ismét ment be dolgozni az RTL-be, ami miatt folyton fáradt volt, és kimerült.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2