Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Kiszel Tünde a kondiból jelentkezett (fotóval)

Kiszel Tünde is készül a nyárra, a kondiból jelentkezett egy trendi szettben, ami remekül áll neki, és láthatóan boldog.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik úgy gondolják, hogy a kondizás csak a fiatalok kiváltsága, azok inkább nézzenek tükörbe, mert nem egy olyan 40-es és 50-es nőt látni, akik messze jobb formában vannak, mint sok 20 éves. Egyre több és több ilyen nővel találkozni a termekben, és szerencsére jó hatással vannak a generációkra.

Természetesen 50 felett is vannak, akik kiváló formának örvendenek, mert megtalálták azt az utat, amin belül jól érzik magukat, és kiteljesedhetnek. Amikor valaki híresség, ezreket motiválhat arra, hogy változtassanak az életükön, ami jótékony hatással lehet a lelki egészségükre is, és ebben semmi túlzás nincs. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Miután már számos edzésforma érhető el, mindenki megtalálhatja a maga stílusát. Vannak, akik súlyzóval edzenek, mások inkább futnak vagy teniszeznek, és így tovább. A legfontosabb, hogy az életük részben szóljon a sportról, az állandó testmozgásról, és ha ez megvan, hosszabb, szebb életet élhetnek.

Kiszel Tünde is híve a sportolásnak, nemrég a konditeremből jelentkezett, ami segítségével fiatalosabban tarthatja magát. Eddig is csinos volt, és már láthattuk, milyen bikiniformát hozott össze az új esztendőre. Ugyanakkor nem akar ezzel megelégedni, újabb és újabb kihívásokat állít maga elé.

Ezen kihívások segítségével csak fittebbé válhat, és egyúttal követi lánya példáját, aki rendkívül fitt. Jó hatással vannak egymásra, Hunyadi Donatella ebben abszolúte motiválhatja az édesanyját, akiről a kondis fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.