Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Schumacher Vanda gyönyörűbb, mint valaha (fotók)

Nagyon jót tett Schumacher Vanda lelkének az amerikai utazás, ami még mindig tart, és érezni rajta a harmóniát.

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A harmóniát minden alkalommal mi magunk teremtjük meg, ami bennünk van, és csak rajtunk áll, hogyan döntünk. Senki nem fog odalépni hozzánk, hogy ezt megtegye helyettünk, ahogyan senki más sem lesz boldog helyettünk.

Mi vagyunk a harmónia és a boldogság, ugyanakkor az ember hajlamos megfeledkezni erről, és valamiért „imádunk” zuhanni a semmibe. Vannak időszakok, amikor szükség van rá, hogy lemenjünk a sötétség mélyebb szintjeire, hogy onnan újult erővel térjünk vissza. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Ugyanakkor arra kell törekednünk, hogy a fényben maradjunk, különösen, ha a sötétséget magunk mögött hagyva sokkal erősebbek vagyunk. Schumacher Vanda egy nagyon pozitív karakter, olyan energiákat is sugároz magából, de mintha most minden más lenne körülötte.

Sokkal nyugodtabbnak, bensőségesebbnek érezzük, jót tett neki ez az amerikai út. Nem tudni, hogy mikor tér haza a színésznő, aki csodálatos helyen éli az életét, és igyekszik abból többet kihozni.

Az a fajta harmónia, ami most körüllengi, a szépségére jó hatással van. Az alább látható fotók szintén erről tanúskodnak, miközben az emberek egyszerűen csak élvezik a naplementét és a hullámok hangját, mialatt a sirályok odafent pásztázzák a partot.