Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,67 Ft
Euró
380,45 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
44,058 $

A Konyhafőnök: „Ez… embert lehet vele ölni”

Sárközi Ákos sem volt mindennel elégedett A Konyhafőnök döntőjének hetében, aminek hangot is adott.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

„Mintha egy kitüntetés ért volna” – A Konyhafőnök versenyzői meghatódva vették át a séfkabátokat. Számtalan akadály, hátráltatás, megannyi előny és sikerélmény után A Konyhafőnök jubileumi évadának döntősei átvehették a séfkabátokat, amiért mindeddig dolgoztak. A versenyzők a bennük kavargó érzelmek mellett a motivációikról és a jövőbeli terveikről is meséltek – írja az RTL Magyarország.

„Egyszer meghívhatnál magadhoz” – Horváth Geri közös terveket szövöget Fördős Zével? Horváth Geri szeme előtt eddig a köpeny… kötény, jobban mondva a séfkabát megszerzése lebegett, a céljai azonban itt nem érnek véget: a Street Kitchen stúdiójába is szívesen visszatérne. Nem bízta a véletlenre a dolgot, be is avatta a terveibe Fördős Zét. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

„Embert lehet vele ölni” – Sárközi Ákos és Fördős Zé harcba szállt Nagy Dani ételével. Nagy Dani feszülten várta a visszajelzéseket a tányérjára, miután a mártását az utolsó pillanatig javítgatnia kellett. Bár ez az elem még éppen átcsusszant a zsűri rostáján, a brokkoliból készült elemek feladták a leckét a zsűrinek, különösen Fördős Zé fogsorának.

„Egy csoda volt, ami ott volt előttünk” – a séfek bemutatták a molekuláris gasztronómia titkait. Rácz Jenő és Sárközi Ákos igyekeztek elmagyarázni a versenyzőknek a kiállított tányérokon látható különleges elemek elkészítési módját, de néhány versenyző esetében süket fülekre találtak.

Nagy Dani úgy vélte, hogy egy másik bolygóról származhatnak ezek a technológiák, Horváth Geri szerint Rácz Jenő akár arabul vagy kínaiul is beszélhetett volna, semmit sem értett belőle.

Ismét kígyózó sorok lehetnek a benzinkutakon

Mint ismert, a jövedéki adó bevezetése miatt január 1-től jelentős mértékben emelkednek Magyarországon az üzemanyagárak.