Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Salah parádés találta egy olyan kameraszögből, amitől leesik az állunk – videóval

not image

A T-800-as

2020. szeptember 16. - 18:26

A modern technológiának köszönhetően egyes gólokat különleges szemszögből is megnézhetünk. Ezúttal a Liverpool támadójának találatát csodálhatjuk meg.

A modern technológiának köszönhetően egyes gólokat különleges szemszögből is megnézhetünk. Ezúttal a Liverpool támadójának találatát csodálhatjuk meg.

A Liverpool is megkezdte a Premier League új szezonját, immáron címvédőkét, amire évtizedek óta nem volt példa. Sokat vártak erre a rajongók, akik időközben meg is öregedhettek, mert 30 év telt el a legutóbbi nagy siker óta.

A csapatnak minden esélye megvan arra, hogy duplázzon, bár a szezont kissé nyögvenyelősen kezdték az újonc Leeds ellen. Salah zsenialitása kellett ahhoz, hogy begyűjtsék a győzelemért járó 3 pontot.

A világhíres támadó állítólag elvágyódik, és Lionel Messi mellett játszana a Barcelonában, de tekintve azt, hogy körülbelül 120 millió euró az ára, és a katalánoknak az anyagi gondjaik miatt még egy 25-30 millió eurós igazoláshoz is el kell adniuk játékosokat, eléggé valószínűtlen a transzfer.

Salah nagyon nagyot játszott, és remek gólokat szerzett. Alább pedig egy egészen különleges kameraszögből nézhetitek meg az egyik találatát, ami önmagáért beszél. A technológia csodája, ahogyan gólokat még nem láthattunk.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.