Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Nagy bajban a Liverpool: a legjobbjuk lehet Messi új csatártársa a Barcelonánál

not image

A T-800-as

2020. szeptember 14. - 07:20

A legfrissebb hírek szerint a Liverpool legjobbja és legértékesebb játékosa úgy döntött, hogy távozni akar Angliából, és a Barcelonánál folytatná tovább, ahol Lionel Messi csatártása lenne.

A legfrissebb hírek szerint a Liverpool legjobbja és legértékesebb játékosa úgy döntött, hogy távozni akar Angliából, és a Barcelonánál folytatná tovább, ahol Lionel Messi csatártása lenne.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

A Football365 egy olyan hírről számolt be, aminek nagyon sok Liverpool-drukker nem fog örülni, miszerint a csapat legjobbja és legértékesebb sztárja távozni akar, miután a Barcelona új edzője, Ronald Koeman őt nevezte meg a legfőbb célpontjának.

Nem nehéz kitalálni, hogy kiről van szó… Mohamed Salah jelentős szerepet játszott abban, hogy a Liverpool újra Bajnokok Ligáját és 30 év után bajnokságot tudott nyerni. Igazi klasszissá érett Angliában, ahol a csapata színeiben 154 meccsen 97 gólt szerzett.

Az egyiptomi még mindig csak 28 esztendős, tehát még lehet pár hasonlóan erős éve. A Liverpool előtt Olaszországban játszott kölcsönben, még mielőtt a Chelsea eladta volna a Romának, ahol 2017-ig játszott.

Ha igazak a hírek, Jürgen Klopp egy igen komoly feladat elé néz, hogy valahogy megtartsa a legfontosabb láncszemét, aki a transfermarkt.de értékelése alapján körülbelül 120 millió eurót ér.

Koeman mindeközben arra törekszik, hogy Salah része legyen az új Barcelonának, amivel Messit is maradásra bírhatnák, mert az argentin nagyon nem volt elégedett az eddigi kerettel. Az egyiptomival pedig akár egy verhetetlen duót is alkothatnának.

Sjaak Swart, aki a Manchester United új sztárjának, Donny Van Beek képviselője, azt mondta a voetbalzone.nl kérdésére, tudja, hogy a holland edző őt akarja, és azt is, hogy a támadó menni szeretne. Ez egy közeli barát információi alapján derült ki.

Amikor az információ forrásáról kérdezték a szakembert, ő csak annyit mondott, hogy erről nem beszélhet, nem fog belemenni a részletekbe, de elhihetik neki, hogy birtokában van ezeknek az információknak.

Hatalmas mélyütés lenne a Liverpool számára Salah távozása, akinek hála a Liverool nem vereséggel, vagy döntetlennek kezdte az idényt hazai pályán az újonc Leeds ellen. 4-3-ra nyertek, és Salah triplázott, ami után Klopp elismerte a Leeds erősségét, akik kissé meglepték a bajnokot.

A szakember hozzátette, ritkán látni ilyen sok gólt egy mérkőzésen, és egy ilyen teljesítményt két csapattól ugyanazon az eseménye. Az első mérkőzéseken azonban még előfordulhat hasonló, és a Liverpool védekezése sem működött megfelelően.

Klopp a Sky Sports kérdésére azt mondta, tudnak ennél jobb játékot is mutatni, és jobban fognak teljesíteni, de azt imádta, hogy egy jól szervezett, szenvedélyes játékot láthatott odakint, amihez a Leeds nagyban is hozzájárult. A német hozzátette, több gólt is szerezhettek volna az újonc ellen, és a képességeikkel többször is zavarba tudták őket hozni, de végül csak 1 góllal nyertek.

„Ez nem olyan, mint a biciklizés, az előszezonban elveszíthetsz valamit, és időbe telik, míg újra mindenki összeérik. Nagyon pozitívan viszonyulok ehhez a játékhoz. A Leedsnek jó szezonja lesz, ha képesek lesznek tartani az intenzitást.”

„Csúnya”, de okos taktikára készülhet a Manchester United és a Liverpool