Dobsz egy hátast a Liverpool világsztárjának felsőtestétől

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy tűnik, Salah a nyári szünetben sem vesz vissza, és nagyon komoly izomzattal rendelkezik, akár fitneszversenyző is lehetne.

A futballisták általában kiváló formának örvendenek, ami nem meglepő, mert nagy terhelés mellett élik az életüket. Valójában atléták, akik napi szinten órákon át edzenek, hétvégén pedig pályára lépnek.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Amikor pedig kupameccs van, egy héten többet is játszanak, és ez komoly terhelést jelent, elsősorban azoknak, akik kezdőként kapnak lehetőséget. Cristiano Ronaldo például kivételes formában van, odavannak érte a nők.

Igaz, a kedvese sem panaszkodhat, a férfiak pedig a portugálra irigykednek, hogy egy ilyen nő mellett élheti az életét. Ráadásul hatalmas gazdaságban, óriási összegeket keres Ronaldo, Szaúd-Arábiában különösen.

Salah is magasra tette a lécet, és a Liverpool egyik legjobbjaként napi szinten milliók ugranak fel a számlájára. Felfoghatatlan, de ez a valóság, viszont Salha is megérdemli a vagyont, sokat tett érte.

Akárcsak azért, hogy ilyen jó formába kerüljön, mint amit alább látni fogtok. Nem semmi kockákat hozott össze, sokan példát vehetnének róla, azok is, akik hozzá hasonlóan profiként keresik a kenyerüket.