Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Cristiano Ronaldo kockás hasa lassan 9 millió like-nál jár

Fotó: Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya sajtóértekezleten vesz részt a Lisszabon közelében lévő Oeirasban 2023. március 22-én. Portugália másnap Liechtenstein ellen játszik labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzést a J csoportban. MTI/EPA-LUSA/Rodrigo Antunes
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nyilván ez nemcsak a kockás hasának szól, mert Cristiano Ronaldo combban és karban is erős, akárcsak vállban.

Cristiano Ronaldo fényűző gazdaságban élhet, és ez már hosszú ideje így van. Mindezt azonban magának köszönheti, hiszen fiatalkora óta plusz edzéseket végez, sok ezer óra munkája van abban, hogy minden idők egyik legjobb játékosává vált.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Az anyagi javakat részben befekteti, részben pedig luxustermékeket vásárol belőlük. Imádja a luxusautókat, a különleges sportautókat, ám ekkora vagyon mellett ez nem több, mint aprópénz.

Óriási összegeket keres, és noha ezek a luxuscikkek adott esetben millió eurós nagyságrendűek, meg sem kottyannak a portugál klasszisnak. Akár hatalmas autógyűjteménye is lehetne, mely egyúttal kiváló befektetés.

Szerelmét, Georgina Rodríguez-t sem kell félteni, aki szintén kiváló formának örvend, és imádják a követők. Sok millióan követik, addig Ronaldo verhetetlen ebben, már közel jár az 585 milliós követőszámhoz az Instagram oldalán.

Az egészséges életmód számára az egyik legtermészetesebb dolog, és mindenki láthatja, milyen formának örvend a 40-es évei felé haladván. A sok millió like és a rengeteg dicsérő üzenet sem maradhatott el.