Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Sáfrány Emese: „Kemény hónapok állnak mögöttem”

Sáfrány Emese a Sztárboksz új évadára készül, és nem szeretne csalódást okozni, és biztosak lehettünk abban, hogy nem is fog.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Emese kőkeményen edz a Sztárbokszra, és eddig ő tűnik a legnagyobb esélyesnek a női mezőnyben. A formájára továbbra sem lehet panasz, nagyon sok dicséretet kap a közösségi médián keresztül.

Kemény hónapok vannak mögötte, ám a java még csak most következik. Rendkívül keménynek, határozottnak és koncentráltnak kell maradnia, mert máskülönben megsérülhet vagy kiüthetik a ringben. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

„Kemény hónapok állnak mögöttem, de a java még csak most jön.” – árulta el Emse, aki egyre feljebb kapcsol, hogy minél többet és többet hozzon ki magából a nagy meccs előtt, ami élete egyik legfontosabb pillanata lesz.

„Elkezdődtek a kőkemény sparringok (kesztyűzések), amikor az edzéseken elsajátított technikákat van lehetőség élesben gyakorolni.” – folytatta Emese, és kétség nem férhet hozzá, nagyon komolyan veszi a dolgot.

Emese nem fog lassítani, és amikor igazán fáradt, akkor tesz rá csak még egy lapáttal, mint egy igazi bokszoló. „De mindemellett lelkileg is megéled azt, hogy küzdesz, hogy küzdened kell, és akkor is mész előre az utolsó menetben is, ha már fáradsz.”

Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Rövidesen növelik a pedagógusok bérét, ami később lényegesen nagyobb lehet, függően az EU forrásaitól.