Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Rubint Réka már most úgy mozoghat, mint egy profi táncos, Andrei Mangra zseni (fotóval)

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
not image

Takács Petra

2022. augusztus 25. - 03:08

Egyelőre csak fotókat láthatunk Rubint Rékáról tánc közben, de már azok is beszédesek, rendesen rácáfolhat azokra, akik semmi esélyt sem adnak neki.

Még el sem kezdődött a harmadik évad a Dancing with the Stars-ban, máris volt egy rendkívüli bejelentés. Hamar sejteni lehetett, hogy egy versenyzőhöz van köze, és sokan arra gondoltak, az egyik sztár súlyosan megsérülhetett.

Tavaly az első élő adás előtt Metzker Viki sérült meg súlyosan, és nem sokkal később már nem is volt versenyben. Ezúttal egy váratlan várandósság szólt közbe, ugyanis Kulcsár Edina ismét terhes lett, de nincs ötlete, hogyan fogant meg a magzat, mivel fogamzásgátlót szedett.

Ettől független nagyon örül a babának G.w.M-mel, már tervezték a közös családalapítást, csak jövőre. Berki Mazsi lett az a szerencsés, aki átveheti Edina helyét, bár elismeri, nem kicsi a hátránya az idő miatt.

Fotókon Novák Katalin egészen különleges megáldott ajándéka a pápának

Rubint Réka viszont nagyon jól állhat, valószínűleg a kapcsolata is a legjobb a táncpartnerével, mivel 12 napon át voltak Balin, ahol sokat gyakoroltak, még éjjel is. Már Budapesten folytatják tovább a próbákat, és nem egy jelet láthatunk arra, hogy Réka rácáfolhat a kritikusaira.

Lapozó: 1 2