Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Öt klub, akik leigazolhatják Ronaldót, ha a Manchester United nem jut be a Bajnokok Ligájába

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. november 12. - 08:49

A Manchester United nem várt mélyrepülése miatt Cristiano Ronaldo idő előtt távozhat, amivel alapjaiban változhatnak meg a tervei.

Egyre inkább a tűzzel játszhat a Manchester United, sokak szerint Ole Gunnar Solskjaert már rég meneszteniük kellett volna, mert az irányítása alatt nem sikeres a csapat, és veszélybe kerülhet a BL-indulásuk.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Ha nem jut be a csapat a Bajnokok Ligájába jövőre, azzal jelentős anyagi károkat szenvedhetnek el, és az átigazolási terveik is megváltozhatnak, mivel a legtöbb sztár a BL-ben akar játszani.

A korábbi hírek szerint Brendan Rodgers került a lista élére, akit készek kivásárolni a szerződéséből, hogy az Old Traffordra költözzön. A másik nagy hír, hogy a nemrég visszatért Ronaldo már jövőnyáron távozhat, ha a csapata nem végez az első helyek valamelyikén.

A Fichajes a cikkében arról ír, hogy az Express és a The Sun beszámolója szerint öt olyan klub is van, akik ebben az esetben érdekeltek lennének a világsztár leigazolásában. Igazi sokkal érne fel a United számára, ha Ronaldo máris távozna, noha korábban arról szóltak a hírek, hogy a portugál csillag 40 éves korában is a britek színeiben játszhat, és Angliában telepedne le a családjával.

Az öt klub között van a Manchester City is, akik messze jobb helyzetben vannak, mint a városi rivális, és pár hónapja tárgyaltak is Ronaldóval. Ennek ellenére nehéz lenne elképzelni, hogy az aranylabdás meghúzza ezt a manővert, még akkor is, ha ilyen hamar távozik.

A PSG szintén a listán szerepel, Leonardo sportigazgató régi vágya, hogy Ronaldo Párizsba költözzön, akivel Mbappét pótolná, és rövid időre összeállhatna a Messi-Neymar-Ronaldo trió, mely szintén érdekesnek hangzik.

A Real Madrid ugyancsak érdekelt lehet, ahol Ronaldo igazi legendává vált, és még mindig nagyon szereti a spanyolokat. Madridban Mbappéval és Benzemával játszhatna a csatársorban, ami szintén erősnek ígérkezne.

Az sem titok, hogy egy portugál levezetés is tervben lehet, a Sporting tárt karokkal várná egykori játékosát, aki a Bajnokok Ligájában is csilloghatna honfitársaival. Pénzügyi szempontból pedig az Inter Miami lehetne a legjövedelmezőbb, ahol David Beckham az egyik tulajdonos, bár egy ilyen váltás talán túl nagy lépés lenne a család számára, ugyanakkor hatalmas benne a potenciál az amerikai piac miatt.