Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Ronaldo megmondta a Manchester Unitednek, hogy kit kell leigazolni

Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Ronaldo szívesen látná korábbi csapattársát Manchesterben, akivel kölcsönös tiszteletet alakítottak ki az évek alatt. 

Cristiano Ronaldo úgy érkezett Manchesterbe, hogy a világ legjobb csapatát állítják össze. A Juventus-nál, ahol soha nem érezte igazán jól magát, belefáradt a kudarcokba. Soha nem harcolhatott a Bajnokok Ligájáért, azonban azt reméli, hogy régi-új klubjában erre újra lehetőséget kap. 

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A portugál tudta, hogy egyszer még vissza fog térni az Old Traffordra, innen akar visszavonulni, ugyanis véleménye szerint ez a legmegfelelőbb helyszíne a karrierjének a befejezéséhez. 

A hozzá fűzött reményeket egyelőre beváltotta, azonban a hírek szerint több csapattársával is elégedetlen, akik nem tudják hozni azt a szintet, ami világverő csapattá tehetné a Vörös Ördögöket. Jadon Sancho és Raphaël Varane érkezése ellenére az El Nacional szerint van még egy név a portugál listáján, amelyet le is tett a vezetőség asztalára: Toni Kroos. 

A manchesterieknek szükségük van egy tapasztalt, magas szinten futballozó középpályásra, pláne annak tükrében, hogy Paul Pogba szerződése a nyáron lejár, és már jelezte, hogy nem kívánja meghosszabbítani. A jelenlegi legvalószínűbb felállás szerint helyet cserélhet a némettel, és Madridban köthet ki. 

Bár Kroos korábban már kijelentette, hogy mindenképp kitöltené a 2023-ig szóló szerződését, de nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy mégis klubot vált, hiszen nagyon erős az ő esetében az angol bajnokság csábítása. 

Florentino Perez számára Toni Kroos volt az egyik legjobb szerződtetés, ő az egyik „érinthetetlen“, azonban már 31 éves, lassan eljön az utolsó lehetőség, hogy a madridiak pénzt csináljanak belőle.