Látnod kell: videón Ronaldo újabb lesipuskás gólja, és Lingard kegyetlen bombája

Fotó: Twitter/Manchester United
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 20. - 06:29

Cristiano Ronaldo azonnal felvette a Premier League és a Manchester United ritmusát, eddig parádésan teljesít a portugál világsztár.

Ronaldo 36 évesen is a világ egyik legjobb játékosa, és Messivel ellentétben ontja magából a gólokat régi-új csapatának színeiben. Eddig minden mérkőzésen betalált, amivel jelezte, hogy nagyon komolyan kell vele számolni.

Voltak, akik már előre leírták, mondván, hogy túl idős az angol bajnoksághoz, de ebből semmi nem látszik egyelőre. Legutóbb a West Ham United ellen köszönt be, ráadásul a helyzetei alapján mesterhármast is szerezhetett volna, de az ellenfél kapusa, Fabianski rendre kifogott rajta.

Sőt, három olyan pillanat is volt, amikor büntetőt ítélhetett volna számára a játékvezető, Atkinson, de ezt egyszer sem tette meg, ami hatalmas negatív visszhangot váltott ki a szurkolók körében, és ennek majdnem megitták a levét.

Messi után Koeman is mehet? Reagált a holland a pletykákra

A londoniak egy szerencsés találattal szereztek vezetést a 30. percben, amire 5 perccel később Ronaldo válaszolt, mint azt az alább látható videóból is látni. A következő gólra azonban hosszú perceket kellett várnunk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.