Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Rómába vinnék Ronaldót, több csapattal is tárgyalt az ügynöke

MTI/EPA/PETER POWELL

Bense Róbert

2022. június 26. - 19:21

Jó néhány együttessel összeboronálták mostanában a portugált.

Ronaldo 37 évesen is kapós! Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Bayern München, a Chelsea, és a Roma is élénken érdeklődik iránta, ám a hírek szerint a Manchester United új edzője, Erik ten Hag is ragaszkodik hozzá.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

A játékos ügynöke, Jorge Mendes ugyanakkor nem akarja eltékozolni azokat a lehetőségeket, melyek akár még a következő évben is ígéretesek lehetnek, vélhetően ugyanis az akkor már 38 éves játékosnak még mindig lesznek kérői.

Nagy kérdés az is, hogy a Manchester Uniteddel a BL-t érő pozícióról lecsúszó Ronaldo mennyire találja jó lehetőségnek a Rómát, a legrangosabb kupában ugyanis az olaszok sem indulhatnak, ilyen szempontból a Chelsea, vagy akár a Bayern München is jobb választás lehetne.

Ronaldo célja pedig valószínűleg továbbra is a legmagasabb szint lehet, már csak azért is, mert tökéletes formában szeretne a katari világbajnokságra megérkezni, ehhez pedig minőségi játékpercek kellenek – írta meg a Fichajes.

A formájával egészen biztosan nincsenek problémák, az előző szezonban is megbízhatóan szállította a gólokat a Manchester Unitednek, 39 mérkőzésen összesen 24 találatot jegyzett, ezzel a házi góllövőlista élén végzett.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.